Университетски конкурс „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“

📃 Конкурс за най-добър старт-ъп проект на ПУ

👉🏻 В рамките на форума „Светът на предприемача“ ще се проведе университетски конкурс „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“. Конкурсът дава възможност на преподаватели, студенти и докторанти от университета да представят своята иновативна идея и да разработят старт-ъп проект, като по този начин получат признание и печелят от своите разработки.

📌 Повече информация относно условията за участие и всички етапи на конкурса може да намерите на следния линк: https://startup.uni-plovdiv.bg/ Краен срок за подаване на старт-ъп проекти: 15.10.2022 г.

💭 Форумът „Светът на предприемача“ е част от Start-up Academy – платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техния бизнес проект. Планираните събития започват на 20 април 2022 г. и ще продължат до 6 ноември 2022г. Програмата включва разнообразни мероприятия, насочени към възможностите за създаване на предприемаческа култура и умения сред студенти и преподаватели. Повече информация за форума и лекторите можете да намерите на следния линк: https://tto.uni-plovdiv.bg/?page_id=1164.

🏁 Форумът ще завърши на 4 ноември 2022 г., когато ще се проведе университетски конкурс „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“. Конкурсът ще включва презентиране на одобрените на първи етап проекти, планирано за 04.11.2022 г.
На 05.11.2022 г. експерти по предприемачество, дигитален маркетинг, SEO оптимизация и др, ще проведат спец курсове и ще споделят ценни знания.
На 06.11.2022 г. ще се проведе официална церемония по награждаване на спечелилите конкурса.