Счетоводство и финанси – работа и развитие. Пътят от университета към кариерата.

🗓 През месец февруари ще организираме едно по-различно събитие. Ето защо, ако сте студент в специалност счетоводство и/или финанси и искате да разберете повече за работата в тази сфера? Или изучавате друга икономическа специалност, но искате да работите като счетоводител, одитор или бизнес консултант. Тогава това събитие е за вас.

🏢 Представителите на Брейн Сторм Консулт Пловдив ще Ви запознаят с работата във финансово-счетоводна фирма и как може да се развивате в тази сфера. Гост-лекторите ще разкажат за работата и стажовете, които предлагат. Когато има свободна позиция, избират предимно млади хора без опит, защото искат да им помогнат при навлизането им на пазара на труда. Във втората част на лекцията ще чуем и бивш член на управителния съвет на Клуб на мениджъра, който работи в компанията, и ще разкаже за нейния път от университета към кариерата.

📌 За фирмата: Brain Storm Consult (Брейн Сторм Консулт) предлага затворен кръг от услуги, започвайки от бизнес, правни, финансови и данъчни консултации, преминавайки през управление на бизнеса, счетоводството и одита, и завършвайки с финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL. Фирмата започва дейност през 1997 г. и днес обслужва над 800 клиенти. Фирмата има офиси в Пловдив, София, Сливен и други градове. Брейн Сторм Консулт вярва, че най-важният актив за всяка фирма е нейният екип от хора, затова помагат при кариерното израстване на служителите си и ги поощряват да развиват потенциала си.

🔝 Гостите: Изпълнителният директор на Брейн Сторм Консулт Пловдив, Виолета Мартинова ще представи фирмата и възможностите за работа в нея. Тя е родена в малкия родопски град Девин, където преминава и гимназиалното ѝ образование. Има завършена бакалавърска степен по „Социални дейности“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ и магистърска степен по „Приложна психология“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, и „Психология“ в ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“. В момента специализира когнитивно-поведенческата парадигма към „Институт за психично здраве и развитие“ гр. София. Вторият гост е Шукрие Абдурахман, експерт продажби в Брейн Сторм Консулт Пловдив, като работи в компанията отскоро. Същевременно продължава образованието си в магистърска степен „Киберсигурност“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, където завършва и бакалавърската си степен по „Стопанско управление“. Тя ще ни разкаже за работата си в компанията. Освен това ще сподели и за опита ѝ в „Клуба на мениджъра“ и по какъв начин той е помогнал в бъдещето ѝ развитие. Била е член на управителния съвет на клуба – началото като координатор, а впоследствие като заместник-председател.

👉🏻 Лекцията ще се проведе онлайн на 24 февруари от 16:00ч. в платформата Google Meet.
.
Линк за Google meet: https://meet.google.com/gfn-neet-wff?authuser=0&hl=bg