Обобщение за изминалия „Месец на човешките ресурси“

📆 Три седмици, три лекции, петима гости, три стажантски програми в световни фирми – това беше „Месецът на човешките ресурси“. Включихме гости с разнообразен професионален опит, които ни подготвиха за нашата професионална реализация.

📣 Започнахме с ключовите компетентности, които трябва да притежаваме, за да се развиваме успешно. Получихме съвети при интервю за работа от експерт по подбор в транснационална компания. Управителят на една от най-известните фирми за комплексни HR услуги (JobTiger) ни разказа подробно за съставянето на CV и мотивационно писмо, както и за характеристиките на пазара на труда и как да сме конкурентни на него. Завършихме с лекция, която включваше мениджъри от две големи световни фирми – MetLife Bulgaria и Sanmina Bulgaria. Те представиха фирмите си и стажантските програми, които предлагат.

🎥 Може да изгледате записи от всичките лекции от „Месец на човешките ресурси“ на YouTube канала на „Клуб на мениджъра“. И не забравяйте да се абонирате, за да не изпускате и следващите видеа.
Линк към канала на клуба: https://www.youtube.com/channel/UC3TfTMWKlk9kAzLLYxxOEWw

✏️ Може да споделите вашето мнение за изминалия месец в анкетата: https://forms.gle/x5EVvcfue3ZSaekC7

🙏 Искаме да благодарим на всички гост-лектори за участието и ценната информация, която споделиха: Mina Angelova, Мариета Гърдева, Светлозар Петров, Бояна Мерджанова и Борислав Чернев.

1️⃣ Изминал е едва един месец от новата година, а успяхме да направим три различни събития, като всяко следващото надграждаше знанията от предишното.Остават още 11 месеца, така че очаквайте още много интересни събития и възможности за развитие